Autor: 021.rs

Novi Sad
02.07.2023.
16:26 > 16:28
Bedem koji štiti Novi Sad od visokog vodostaja Dunava odronio se na mestu kanalizacionog ispusta, što je prouzrokovalo oštećenje istog.
  • sasa

    04.07.2023 08:50
    najeb*smo
    Svako ko ima vikendicu i odrzava stazu zna da trava izmedju ploča podiže iste . Trava na bedemu izmedju ploča šteti , devastira diže ploče i počinje raspad . Kao i sve na svetu potrebno je održavanje postojeće gradjevine .... ili čega več .
    Ako se nastavi ovako zanemarivane nasipa ,bedema ceo će se raspasti na sitan.... behaton .
  • 9

    03.07.2023 07:50
    Logika stvari kaže
    Da izvođač radova GARANTUJE za izvedene radove ,građevinske 10 godina. Ako izvođač nije dobro uradio MORAO je to da konstatuje NADZOR . Neka se njih dvoje dogovore ko će od njih da finansira sanaciju oštećenja i to za 14 dana jer postoji ODGOVORNOST . Preostala sredstva od 17 mil neka usmere u lečenje bolesne dece .
    Al sam se zaneo pa to su potpisali i izvodili ovi naprDNO partijski kadrovi. Znači plaćaj marvo sve njihove propuste i nestručnost.
  • Sonja

    02.07.2023 16:48
    Najpametnije je da to uradi firma koja je i radila drugi deo nasipa....ali nažalost,ta firma više ne postoji...jedan posao,jedna uplata...nula zaposlenih...proverite ugovore,pa do sajta APR-a...a najtužnije u svemu što pričamo tadašnjem gradonačelniku...
    Plašim se da ne završimo kao Obrenovac...E moj Novi Sade...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna